Hulp nodig ?

Om onze dienstverlening vlot te laten verlopen, vragen wij aan elke bezoeker die wenst op de hoogte te blijven van onze voortgang en/of wenst produkten aan te schaffen, om zich kenbaar te maken en bijgevolg om zich aan te melden. Tijdens het registratie proces, vragen we u enkel om wat basisgevens om u, indien nodig, te kunnen bereiken voor verdere opvolging.

Registratie: Alle velden die met een rode pijl zijn gemarkeerd dienen te worden ingevuld. Om de juistheid van uw emailadres te kunnen controleren, is lidmaatschap van deze website enkel finaal na verificatie. Als uw account informatie is verzonden, ontvangt u daarom een e-mail met daarin een unieke verificatie code. Klik op deze code en uw account zal finaal geregistreerd zijn. U kan dan inloggen.

Voor meer hulp tijdens het registreren en/of inloggen, contacteer ons via:

  info@health-science.be

+32 9 330 81 01

Registratie

* Opmerking: Lidmaatschap van deze website moet worden geverifieerd. Als uw account informatie is verzonden, ontvangt u een e-mail met daarin een unieke verificatie code. De verificatie code nodig zal zijn de eerste keer dat u probeert aan te melden bij de website. Alle velden die met een rode pijl zijn gemarkeerd moeten ingevuld worden - (Note: - Registratie kan enkele seconden duren. Gelieve even te wachten.)

Geef een voornaam
Geef een achternaam
Enter a valid Email address
Geef de straatnaam + huisnummer
Geef de plaatsnaam
Geef de postcode
Kies een land
Enter your password
Re-Enter the password to confirm you typed it correctly
Vul hier de Wetenschappelijke code in (bvb HSN0099). Deze code heeft u normaliter van uw dokter ontvangen. Heeft u nog geen code ontvangen, laat u het veld leeg.
Geef hier de naam van uw arts.
Geef aan via welke bron u onze producten kent.